خطاهای سامانه مودیان.
دقیقه
۱-خطای “مقدار فیلد «تاریخ و زمان صدور صورتحساب(میلادی)» از لحاظ قواعد محاسباتی و منطقی معتبر نیست” در سامانه مودیان
این خطا زمانی اتفاق میافتد که تاریخ صورتحساب ارسالی شما در محدوده زمانی مشخصشده توسط سامانه مودیان (معمولاً بازه حدوداً یک ماه) نباشد. برای رفع این خطا می بایست در قسمت ویرایش فاکتور تاریخ فاکتور را در بازه مشخص شده سامانه مودیان قرار دهید.
۲-خطای ” مقدار فیلد «شماره مالیاتی صورتحساب مرجع» با اطلاع سامانه منطبق نیست” در سامانه مودیان
خطای فوق به علت وجود شماره فاکتور تکراری در سامانه مودیان می باشد یعنی از شماره فاکتور ارسال شده، صورتحسابی در کارپوشه وجود دارد.
*** لازم بذکر است موارد برگشت از فروش، اصلاح و ابطال صورتحساب ها هم نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد و حتما باید شماره فاکتور های مذکور با فاکتور مرجع خود ( فاکتور اصلی) متفاوت باشد.
همچنین این خطا زمانی رخ می دهد که شماره مالیاتی که قبلا در کارپوشه ثبت کرده ایم با شماره مالیاتی ثبت شده در صورت حساب الکترونیکی مطابقت نداشته باشد. برای رفع این خطا، اگر فاکتور شما در سامانه ثبت شده ولی در سیستم شما خطا دارد، بهتر است با پشتیبانی نرمافزار واسط سامانه مودیان حسابدار آذین تماس بگیرید. اما اگر تنها مشکل در شماره سریال مالیاتی است، میتوانید اقدام به ویرایش شماره صورتحساب نمایید.
۳-خطای ” طول مقدار وارد شده در فیلد «شماره اقتصادی خریدار» بزرگتر از حداکثر طول مجاز است. طول مقدار وارد شده باید حداکثر ۱۱ باشد”
این خطا زمانی رخ می دهد که شماره اقتصادی مشتری اشتباه وارد شده باشد و یا فیلد شماره اقتصادی خالی باشد یا نوع خریدار مشخص نباشد. برای رفع این خطا حتما باید شماره اقتصادی و شناسه ملی مشتری را وارد کنید و نوع مشتری( حقیقی یا حقوقی ) در قسمت ویرایش مشتری را مشخص نمایید. توجه فرمایید که شناسه ملی ویژه اشخاص حقوقی به منزله شماره اقتصادی بوده و مودی مکلف است از آن در کلیه معاملات خود استفاده کند
۴-خطای ” مقدار فیلد «شماره اقتصادی فروشنده» با اطلاعات سامانه منطبق نیست” سامانه مودیان
این خطا زمانی رخ می دهد که مقدار فیلد شماره اقتصادی فروشنده اشتباه باشد یا درج نشده باشد .برای رفع این خطا باید در قسمت مشخصات شرکت، قسمت شماره اقتصادی و شناسه ملی شرکت را ویرایش کرده و به درستی وارد نمایید.
۵-خطای ” به دلیل وقوع خطا عملیات انجام نشد ”
این خطا می تواند دلایل مختلفی از جمله غیر فعال شدن شناسه حافظه مالیاتی می باشد.برای رفع این خطا وارد کارپوشه خود در سامانه مودیان شوید و اقدام به دریافت شناسه حافظه مالیاتی جدید کنید و نرم افزاربا توجه به ارتباط نرم افزار با سامانه مودیان خود را مجدد تنظیم نمایید. در صورتیکه همچنان خطا وجود داشت با پشتیبانی نرم افزار واسط خود تماس حاصل کنید.
۶-خطای ” در حالت دستی مقدار فیلد نسیه و نقدی نمی تواند خالی باشد ” سامانه مودیان
اگر صورتحساب الکترونیکی شما در قسمت فیلد نسیه و نقدی خالی باشد، امکان ثبت صورتحساب وجود نخواهد داشت. برای رفع این خطا می بایست در نرم افزار واسط سامانه مودیان فیلد “مبلغ تسویه نقدی و نسیه” را پر کنید.
۷- ” مقدار فیلد شناسه کالا خدمت با اطلاعات سامانه منطبق نیست ” در سامانه مودیان
این خطا زمانی رخ می دهد که شناسه کالا و خدمات یا منقضی شده باشد و یا اشتباه وارد شده باشد.برای رفع این مشکل می توانید وارد صفحه ی شناسه کالا و خدمات شوید و شناسه درست را پیدا کرده و وارد نمایید.
شناسه ۱۳ رقمی کالا و خدمات وارد شده مورد تایید سازمان نمی باشد، دلیل این مشکل میتواند به علت عدم وجود کد در سایت stuffid.tax.gov.ir باشد و یا اعتبار زمانی کدها در سایت مذکور منقضی گردیده اند. جهت رفع این مشکل میتوانید از شناسه های عمومی متفاوت با شناسه های قبلی در سایت stuffid.tax.gov.ir استفاده نمایید و یا درخواست شناسه اختصاصی کالا از سایت ntsw.ir و خدمات از سایت :portal.gs۱-ir.org نمایید، لازم بذکر است کلیه شناسه های اختصاصی مودیان نیز باید در سایت stuffid.tax.gov.ir قابل رویت و دارای انقضا باشد.
۸-خطای ” مقدار فیلد الگوی صورتحساب از نظر داده ای معتبر نبوده و صورتحساب معتبر نیست.”
این خطا زمانی رخ می دهد که الگوی صورتحساب الکترونیکی خود را اشتباه وارد کرده باشید. برای رفع این خطا در قسمت ویرایش فاکتور صورتحساب الکترونیکی خود را با الگوی صحیح وارد نمایید.
۹-خطای ” مقدار فیلد موضوع صورتحساب ازنظر داده ای معتبر نبوده و صورتحساب معتبر نیست.” سامانه مودیان
این خطا زمانی رخ می دهد که موضوع صورتحساب الکترونیکی خود را در سامانه اشتباه وارد کرده باشید.برای رفع این خطا می بایست صورتحساب خود را ویرایش نموده و موضوع آن را به درستی وارد کنید.
۱۰-خطای ” مقدار فیلد نوع شخص خریدار از نظر داده ای معتبر نبوده و صورتحساب معتبر نیست.”
این خطا زمانی رخ می دهد که نوع خریدار (حقیقی یا حقوقی ) در صورتحساب الکترونیکی مشخص نباشد.برای رفع این خطا می بایست در قسمت تعرف مشتری نوع خریدار مشخص گردد.
۱۱-درخواست شما ثبت نشد و دارای خطا است
در درجه اول پس از مشاهده خطای فوق وارد قسمت تعریف فروشنده شوید و با اسکرول کردن به پایین صفحه دکمه استعلام فروشنده بزنید اگر با ارور قرمز رنگ امضا کد اختصاصی صحیح نمی باشد مواجه شدید یعنی ارتباط با کارپوشه بطور کل برقرار نیست که علت این مشکل به دلایل زیر میتواند باشد:
شناسه یکتا حافظه مالیاتی در کارپوشه غیر فعال گردیده است.
کد پابلیک کی(public key) و پرایوت (private key) کی با یکدیگر همخوانی ندارند.
در یکی از فیلد های تعریف فروشنده ، کالا و مشتری از کاراکتر های غیر مجاز از جمله کوتیشن ، فاصله و یا خط تیره استفاده شده است که باید برطرف گردد.
اطلاعات فروشنده ، خریدار، کالا در فاکتور بدرستی ثبت و یا کانورت نشده است.۱۲-مقدار فیلد «نرخ مالیات بر ارزشافزوده(J)» با اطلاعات سامانه منطبق نیست.
بروز خطای فوق بدلیل عدم رعایت معاف و یا مشمول بودن شناسه ۱۳ رقمی کالا می باشد، یعنی در سایت stuffid.tax.gov.ir شناسه کالا وارد شده معاف یا مشمول تعریف شده ولی کاربر در نرم افزار خلاف آن را وارد نموده است.
۱۳-در مقدار وارد شدهی فیلد «مجموع مبلغ قبل از کسر تخفیف (PS)» حداقل مقدار مطلق رعایت نشده است. (مقدار وارد شده باید بزرگتر از ۰ باشد و خود ۰ مورد قبول نیست)
خطای فوق به علت عدم وجود آرتیکل کالا در صورت حساب می باشد به عبارتی جمع مبلغ فاکتور صفر بوده که از لحاظ سازمان چنین فاکتور مورد تایید نمی باشد.
۱۴-طول مقدار وارد شده در فیلد «شماره اقتصادی خریدار» کوچکتر از حداقل طول مجاز است. (طول مقدار وارد شده باید حداقل ۱۴ باشد)
طبق الزام جدید سازمان امور مالیاتی، ارسال فاکتور در سامانه مودیان فقط به اشخاصی که تشکیل پرونده مالیاتی داشته باشند صورت میگیرد از این رو به کلیه اشخاص حقیقی که پرونده مالیاتی دارند کد اقتصادی متفاوت با کد ملی تعلق گرفته است که معمولا کد ملی افراد به همراه ۰۰۰۱ کد اقتصادی اشخاص حقیقی می باشد
بطور مثال کد ملی ۱۰رقمی: ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱ کد اقتصادی۱۴ رقمی: ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۰۰۱
همچنین جهت استعلام کد اقتصادی میتوانید از آدرس زیر استفاده نمایید.
https://tax.gov.ir/action/do/InquiryNationalID
۱۵-طول مقدار وارد شده در فیلد «کد پستی خریدار» بزرگتر از حداکثر طول مجاز است. (طول مقدار وارد شده باید حداکثر ۱۰ باشد)
خطای فوق به علت عدم صحت کد پستی خریدار می باشد.
۱۶- در مقدار وارد شده در فیلد «سریال صورتحساب» الگو(^[a-fA-F۰-۹]{۱۰}$) رعایت نشده است.
در وارد کردن شماره صورتحساب سازمان مواردی الزام نموده است که در زیر به آن اشاره مینماییم:
شماره صورت حساب باید ۱۰ رقمی باشند بطور مثال اگر شماره فاکتور ۱ باشد باید به صورت ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱ وارد شود.
در شماره صورت حساب از کاراکتر های غیر از اعداد نباید استفاده شود بطور مثال شماره فاکتورهایی نظیر ۰۱-۱۴۰۲ ، A۰۱ ،(۱۰) و … غیر قابل قبول می باشد.۱۷- در مقدار وارد شده در فیلد شماره اقتصادی فروشنده / خریدار الگو (^[a-fA-F۰-۹]{۱۰}$) رعایت نشده است
برای اشخاص حقوقی باید از شناسه ملی بعنوان کد اقتصادی جدید استفاده گردد و خطای فوق به دلیل استفاده از کد اقتصادی ۱۴ رقمی که معمولا با ۴۱۱ شروع میشود صورت میگیرد.
۱۸- طول مقدار وارد شده در فیلد «شناسه یکتا ثبت قرارداد فروشنده» بزرگتر / کوچکتر از حداکثر طول مجاز است. (طول مقدار وارد شده باید حداکثر ۱۲ باشد)
جهت صدور فاکتور پیمانکاری در مرحله اول باید قرارداد پیمانکاری در کارپوشه ثبت گردیده باشد . پس از ثبت قرارداد ، سامانه مودیان یک شناسه قرارداد صادر مینماید که شناسه مذکور درصورتحساب پیمانکاری در قسمت “شناسه یکتا ثبت قرارداد فروشنده” باید درج گردد ، لازم بذکر است قبل از ارسال صورتحساب، قرارد ثبت شده باید به تایید طرف مقابل رسیده باشد.
۱۹- خطای pending در سامانه مودیان
خطای pending سامانه مودیان جزو مشکلاتی است که اشخاص را این روزها درگیر نموده است.خطای (در حال بررسی) یا همان pending مربوط به زمانی است که سامانه واقعا در حال بررسی صورتحساب الکترونیکی می باشد.در این حالت از ارسال چندباره فاکتور خودداری نمایید و منتظر مشخص شدن وضعیت نهایی صورتحساب در سامانه باشید که در این صورت با دو گزینه رو به رو خواهید بود . چناچه وضعیت صورتحساب ناموفق بود (failed) ضمن برطرف کردن خطا می بایست نسبت به ارسال مجدد صورتحساب اقدام نمایید.در صورتیکه وضعیت صورتحساب موفق بود( success) صورتحساب در کارپوشه قابل مشاهده می باشد و نیازی به ارسال مجدد نمی باشد
۲۰- خطای کد حافظه یا کلید خصوصی اشتباه میباشد سامانه مودیان
مشکلات احتمالی :
۱ – شناسه یکتا حافظه مالیاتی در کارپوشه غیر فعال گردیده است.
۲ – کد پابلیک کی(public key) و پرایوت (private key) کی با یکدیگر همخوانی ندارند.
۳ – در یکی از فیلد های تعریف فروشنده ، کالا و مشتری از کاراکتر های غیر مجاز از جمله کوتیشن ، فاصله و یا خط تیره استفاده شده است که باید برطرف گردد.
۴ – اطلاعات فروشنده ، خریدار، کالا در فاکتور بدرستی ثبت نشده باشد.
این خطا به معنی عدم اعتبار مقدار درج شده در فیلد الگوی صورتحساب از جهت دادهای و در نتیجه معتبر نبودن صورتحساب است. جهت رفع این خطای رایج در سامانه مودیان، فقط کافیست تا وارد بخش ویرایش فاکتور صورتحساب الکترونیکی شده و الگوی صحیح آن را درج بفرمایید.
این خطا، معتبر نبودن مقدار درج شده در فیلد موضوع صورتحساب از جهت دادهای و معتبر نبودن صورتحساب را میرساند. جهت برطرف کردن این خطای داده شده، باید برای ویرایش صورتحساب و وارد کردن موضوع به طور صحیح اقدام کنید.
در صورت مواجه شدن با این خطا، باید بدانید که، مقدار درج شده در فیلد نوع شخص خریدار را از جهت دادهای به درستی وارد نکردهاید. در نتیجه، صورتحساب اعتبار لازم را ندارد. جهت برطرف کردن کد خطای ۰۱۱۰، باید نوع مشتری را از جهت حقوقی، حقیقی و غیره در فیلدی مخصوص تعیین بفرمایید.
دلیل بروز این خطا در سامانه مودیان، چیزی به جز خالی بودن فیلد شماره اقتصادی خریدار نیست. همین موضوع، باعث عدم اعتبار صورتحساب شما میشود. برای خلاص شدن از شر این خطا، فقط کافیست شناسه ملی و شماره اقتصادی شرکت را ویرایش کرده و صحیح آن را درج کنید.
در صورت مشاهده این خطا، مطمئن باشید که، طول مقدار درج شده در فیلد شماره اقتصادی فروشنده را به درستی وارد نکردهاید. به عبارت دیگر، تعداد ارقام وارد شده در این فیلد کوچکتر از حد مجاز بوده و به هیچوجه نباید از ۱۴ رقم کمتر باشد.
از دیگر خطاهای سامانه مودیان، کد خطای ۰۱۱۰۷ است که، علت بروز آن چیزی به جز بزرگتر از حداکثر طول مجاز بودن مقدار درج شده در فیلد شماره مالیاتی صورتحساب نیست. دقت کنید که، طول اعداد وارد شده نباید از ۲۲ مورد بیشتر شود.
خطای ۰۳۳۳، معنایی به جز عدم انطباق اطلاعات سامانه مودیان با مقدار درج شده در فیلد شناسه کالا/خدمت ندارد. جهت رفع این خطا، فقط کافیست وارد نرم افزار حسابدار آذین شده و به کمک جدول شناسه کالا و خدمات موجود در آن برای جایگزین کردن اطلاعات درست اقدام کنید.
خطای ۰۲۰۲، به معنی عدم اعتبار مقدار درج شده در فیلد تاریخ و زمان صدور صورتحساب (میلادی) است. با وارد شدن به بخش ویرایش فاکتور و قرار دادن تاریخ فاکتور در بازه تعیین شده این خطا به راحتی برطرف میشود.
خطای ۰۱۲۵، به معنی معتبر نبودن مقدار مندرج در فیلدی تحت عنوان مجموع مالیات بر ارزش افزوده و عدم اعتبار صورتحساب است. در صورت تصحیح این مقدار دیگر اثری از بروز این خطا نیست.
خطای ۰۱۲۶ در صورتی رخ میدهد که، مقدار درج شده در فیلدی تحت عنوان مجموع سایر مالیات، عوارض و وجوه قانونی، صحیح نبوده و همین موضوع صورتحساب را از درجه اعتبار ساقط میکند. با اصلاح مقدار نوشته شده در این فیلد خطای مذکور را به آسانی برطرف کنید.
دلیل بروز خطای ۰۱۲۸ در سامانه مودیان، معتبر نبودن فیلد روش تسویه از جهت دادهای است. به این ترتیب، صورتحساب شما اعتبار لازم را ندارد. با اصلاح داده مندرج در این فیلد، دیگر خطا را مشاهده نمیکنید.
خطای ۰۱۲۹، در صورتی رخ میدهد که، مبلغ پرداختی نقدی به جهت دادهای درست وارد نشده باشد. اینجاست که، برای اعتباردهی به صورتحساب و رفع این خطا باید برای اصلاح مبلغ درج شده اقدام کنید.
خطای ۰۱۳۶، به معنی فاقد اعتبار بودن مقدار درج شده در فیلد تعداد/مقدار است. با اصلاح این مورد، دیگر خطایی در این رابطه نمیبینید.
خطای ۰۱۳۷، به معنی معتبر نبودن مقدار فیلد مبلغ واحد به جهت دادهای است. کافیست این عدد را اصلاح بفرمایید تا خطای مذکور برطرف شده و صورتحساب معتبری داشته باشید.
خطای مذکور، به معنی معتبر نبودن مقدار درج شده در فیلدی تحت عنوان مبلغ قبل از تخفیف از جهت دادهای و در نتیجه، عدم اعتبار صورتحساب است.
این خطای سامانه مودیان، به معنی عدم اعتبار مقدار مندرج در فیلدی تحت عنوان نرخ مالیات بر ارزش افزوده از جهت دادهای است. با اصلاح این عدد در فیلد مشخص شده، خطای ۰۱۴۴ به راحتی رفع میگردد.
در صورتیکه، مبلغ مالیات بر ارزش افزوده را به اشتباه در فیلد مربوطه وارد کنید، این خطا را مشاهده میفرمایید. با اصلاح این مقدار، دیگر اثری از کد خطای ۰۱۴۵ نیست.
اگر مبلغ کل کالا و خدمت را در فیلد تعیین شده درست وارد نکنید، صددرصد خطای ۰۱۵۹ برایتان نشان داده میشود. نتیجه این امر هم فاقد اعتبار بودن صورتحساب است.
کد خطای ۰۲۲۲، به معنای معتبر نبودن میزان مندرج در فیلدی تحت عنوان « مجموع مبلغ قبل از کسر تخفیف» به جهت قواعد منطقی و محاسباتی و در نتیجه عدم اعتبار صورتحساب است.
کد خطای ۰۲۲۴ رخ داده در سامانه مودیان، معنایی به جز معتبر نبودن مقدار مندرج در فیلد « مجموع مبلغ پس از کسر تخفیف » از لحاظ قواعد منطقی و محاسباتی ندارد.
با بروز خطای ۰۲۲۷، مطمئناٌ « مجموع صورتحساب » را در فیلد مشخص شده از جهت قواعد منطقی و محاسباتی درست وارد نکردهاید. فقط کافیست تا عدد درج شده در فیلد موجود در سامانه مودیان را درست وارد کنید تا خطای مذکور رفع شود.
خطای ۰۲۲۹، در صورتی رخ میدهد که، « مبلغ پرداختی نقدی » اعتبار کافی را از جهت قواعد منطقی و محاسباتی نداشته باشد. برای رفع این خطا و در نتیجه دادن اعتبار به صورتحساب خود باید این فیلد را با عدد درست پر کنید.
خطای ۰۲۴۳، به این معناست که، مقدار « مبلغ بعد از تخفیف » را به درستی در فیلد مورد نظر در سامانه مودیان وارد نکردهاید. در نتیجه، عدد وارد شده هیچ اعتباری از جهت قواعد منطقی و محاسباتی نداشته و صورتحساب شما نیز معتبر نیست. کافیست عدد مذکور را به درستی وارد بفرمایید تا دیگر خطای ۰۲۴۳ برایتان به نمایش درنیاید.
اگر مقدار مندرج در فیلد « مبلغ مالیات بر ارزش افزوده یا همان KS » را به درستی وارد نکنید، حتماٌ با خطای ۰۲۴۵ مواجه میشوید. در صورت درج صحیح این عدد از جهت قواعد منطقی و محاسباتی دیگر اثری از این خطا نیست.
خطای مذکور، به معنی عدم اعتبار مقدار فیلد « مبلغ کل کالا و خدمت » از جهت قواعد منطقی و محاسباتی است.
مشاهده این خطا در سامانه مودیان، نشان دهنده عدم انطباق اطلاعات سامانه با شماره مالیاتی صورتحساب است. برای رفع این خطای مهم، در ابتدا باید وارد کارپوشه خود شده و آن را چک بفرمایید.
خطای ۱۱۰۵ ، در صورتی رخ میدهد که، داده مندرج در فیلد « سریال صورتحساب » معتبر نباشد. در نتیجه، بهتر است رقم درج شده را بازبینی و اصلاح کنید.
خطای ۱۱۱۱، در صورتی اتفاق میافتد که، دادههای مربوط به کد فراگیر خریدار، شناسه مشارکت مدنی، شناسه/شماره ملی را به درستی وارد نکرده باشید.
با مشاهده خطای ۱۱۱۴، باید بدانید که، « کدپستی خریدار » را در فیلد مربوطه درست وارد نکردهاید. در صورت اصلاح این کدپستی خطای مذکور به راحتی برطرف میگردد.
خطای ۱۱۳۵، معنایی به جز معتبر نبودن مقدار درج شده در فیلد « واحد اندازهگیری » ندارد. با درج درست این عدد، دیگر خطایی از طرف سامانه مودیان دریافت نمیکنید.
اگر، عدد درج شده در فیلد « میزان ارز» درست نباشد، خطای ۱۱۳۸ را دریافت میکنید. با اصلاح مقدار مذکور، دیگر این خطا را در سامانه مودیان نمیبینید.
خطای ۱۲۳۲، در صورتی رخ میدهد که، عدد مربوط به « مالیات موضوع ماده ۱۷» را درست وارد نکرده باشید.
اگر مقدار مندرج در فیلد « سهم نقدی از پرداخت » نادرست باشدف کد خطای ۱۲۵۶ را دریافت میکنید. با اصلاح این مورد مهم، برای همیشه این خطا را رفع میکنید.
اگر مقدار مندرج در فیلد « سهم ارزش افزوده از پرداخت » را غلط وارد کنید، خطای ۱۲۵۷ برایتان به نمایش درمیآید.
در صورت درج نادرست مقدار « تاریخ و زمان پرداخت صورتحساب » در فیلد مربوطه، به مراتب مشاهده خطای ۱۲۶۶ دور از ذهن نیست.
خطای ۱۴۱۶، معنایی به جز عدم تعریف فیلدی تحت عنوان « نوع پرواز » در الگوی صورتحساب ندارد. با تعریف کردن این مورد از شر خطای مذکور راحت میشوید.
در صورت تعریف نکردن فیلد « اجرت ساخت » در الگوی صورتحساب فرستاده شده، خطای ۱۴۵۲ را دریافت میکنید. بعد از تعریف این مورد مهم در سامانه مودیان، خطا برای همیشه برطرف میشود.
خطای ۱۴۵۳ رخ داده در سامانه مودیان، به معنی این است که، عدد مربوط به سود فروشنده را به درستی در الگوی صورتحساب ارسالی وارد نکردهاید.
اگر خطای ۱۴۵۴را از سامانه مودیان دریافت کردید، حتماٌ اقدامی برای تعریف حقالعمل در الگوی صورتحساب ارسالی انجام ندادهاید.
اگر خطای ۱۴۵۵ را در سامانه مودیان دیدید، این موضوع به معنای عدم تعریف فیلدی تحت عنوان جمع کل اجرت، حقالعمل و سود در الگوی صورتحساب ارسال شده است.
مشاهده این خطا، به معنای عدم تعریف فیلد « تاریخ کوتاژ اظهارنامه گمرکی » در الگوی صورتحساب ارسال شده به سامانه مودیان است.
معنی خطای ۱۴۶۹، این است که، شما فیلد مربوط به « مجموع وزن خالص » را در الگوی صورتحساب فرستاده شده به سامانه مودیان تعریف نکردهاید.
خطای ۱۴۷۰ به این معناست که، کاربر فیلد مربوط به « مجموع ارزش ریالی » را در الگوی صورتحساب ارسال شده تعریف نکرده و برای رفع خطا این کار باید انجام شود.
دریافت این خطا به معنی تعریف نشدن فیلدی به نام « مجموع ارزش ارزی » در الگوی صورتحساب فرستاده شده است.
خطای مذکور، به معنی تعریف نکردن فیلد « وزن خالص » در الگوی صورتحساب ارسال شده است. با درج مورد وزن خالص، این خطا را از بین میبرید.
اگر فیلد « ارزش ریالی کالا » را تعریف نکردهاید، حتماٌ با این خطا مواجه میشوید. با تعریف این مورد در الگوی صورتحساب ارسالی دیگر اثری از این خطا نیست.
خطای ۱۴۷۴، به معنی تعریف نشدن فیلدی به نام « ارزش ارزی کالا » در الگوی صورتحساب است.
خطای مذکور، به معنی عدم رعایت الگوی (^[a-zA-Z۰-۹]{۶}[a-fA-F۰-۹]{۱۵}[۰-۹]{۱}$) در فیلد شماره مالیاتی صورتحساب است.
خطای ۰۱۰۵۰۴، به معنی رعایت نکردن الگوی (^[a-fA-F۰-۹]{۱۰}$) در مقدار درج شده در فیلد سریال صورتحساب است.
در صورت مشاهده خطای مذکور باید بدانید که، طول عدد درج شده در فیلد سریال صورتحساب بزرگتر از حد مجاز است. این عدد نباید بیشتر از ۱۰ رقم باشد.
در صورتی این خطا را دریافت میکنید که، الگوی (^[۰-۹]*$) را در فیلد شناسه یکتا ثبت قرارداد فروشنده رعایت نکرده باشید.
(اگر برای دریافت شناسه یکتا نیاز به آموزش دارید میتوانید مقاله آموزش نحوه دریافت شناسه یکتا را مطالعه کنید)
دریافت این خطا به معنی بزرگتر از حداکثر طول مجاز بودن مقادیر کد فراگیر خریدار، مشارکت مدنی و شماره شناسنامه در فیلد مربوطه است. چرا که، طول درج شده نباید از ۱۰ رقم بیشتر باشد.
خطای مذکور، به معنی مجاز نبودن مقدار درج شده در فیلد « نوع پرواز » است.
دریافت این خطا، به معنی عدم رعایت حداقل مقدار مطلق در فیلد نوع پرواز است. دقت کنید که، اعداد بزرگتر از صفر را باید در این بخش وارد بفرمایید.
خطای ۰۱۲۰۰۴، به معنی رعایت نکردن الگوی (^[۰-۹]*$) در فیلد « شناسه یکتا ثبت قرارداد فروشنده » است.
در صورت دیدن این خطا، بدانید که، عدد مربوط به میزان ارز را به درستی وارد نکردهاید. عدد مذکور، باید از صفر بزرگتر باشد.
خطای ۰۱۴۰۰۵، به معنی رعایت نکردن مقدار مطلق برای رقم درج شده در فیلد « نرخ برابری ارز با ریال » است. رقم ثبت شده باید جزء اعداد بالاتر از صفر باشد.
دریافت این خطا به معنی عدم رعایت حداقل مقدار قابل درج در فیلد « مجموع وزن خالص » است. به هیچوجه نباید عدد صفر را در این بخش وارد کنید.
در صورت مشاهده این خطا، حتماٌ حداقل مقدار مطلق درج شده در فیلد « مجموع ارزش ریالی » را به درستی وارد نکردهاید.
دریافت این خطا، به معنی عدم رعایت حداقل مقدار مطلق در عدد مندرج در فیلد « مجموع ارزش ارزی » است. از درج عدد صفر در این بخش خودداری کنید.
در صورت دریافت این خطا، باید بدانید که، حداقل مقدار مطلق را در عدد درج شده در فیلد « وزن خالص » رعایت نکردهاید.
مشاهده خطای مذکور، به معنی رعایت نکردن حداقل عدد مطلق در فیلد « ارزش ریالی کالا » است.
این خطا، به این معناست که شما حداقل مقدار مطلق را در فیلد مربوط به « ارزش ارزی کالا » رعایت نکردهاید. در این بخش، باید اعدادی بزرگتر از صفر را درج بفرمایید.